top of page
Zuzana Frešo

POWER TIRA-W-MISU

Aktualizováno: 26. 3. 2020


Ja neviem ako vy, ale ja mám veľmi rada tiramisu. To pravé talianske, sladké, krémové a kávové. Nejem ho síce často, lebo nie všade ho majú naozaj dobré a poctivé. Keďže ma láka vyrobiť všetko aj v raw kvalite, skúsila som si vyrobiť tiramisu do pohára. Teda je skoro raw, pretože doň šupnem aj kvalitnú kávu - no áno... napríklad tú od Dušana Plichtu.

POWER TIRA-W-MISU

Crumble:

300g vlašských orechov, namočených na 4h. a vysušených (aspoň v servítke)

300g datlí, namočených na pol hodinu do vody, odkvapkaných

Tentokrát pomixujeme všetko spolu, aby nám ostali z orechov väčšie kúsky.

Vanilkový krém:

150g kešu orechov, vopred namočených na min. 4 hodiny

70ml javorový sirup

300ml pomarančová šťava z čerstvých pomarančov

100ml kokosový olej

1ks vanilkový lusk

Kávový krém:

50ml javorový sirup

100ml kokosový olej

150g kešu, vopred namočených

Nepražené kakao na posypanie.

Krémy vymixujeme zvlášť a vrstvíme do pohárov spolu s crumble. Posypeme kakaom, zachladíme a môžeme podávať.

3 521 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page