Teplé počasie vládne týmto dňom a to je správny čas na sviežu dobrotu, na ktorej si pochutí celá rodina. Dnes sme pre vás v spolupráci LeMini / BeFresh.sk pripravili recept na chutnú a k tomu aj zdravú raw Mangovú tortu, ktorá je na teplé dni ako stvorená – neobsahuje totiž žiadne sladidlá ani orechy. Výborná teda aj pre alergikov!
Základom jej výbornej chuti je naozaj čerstvé mango. Dajte si teda záležať pri výbere.
Na Mangovú tortu budete potrebovať:
korpus: 250g kokosu 250g datlí, namočených na 15-30min. vo vode, aby zmäkli a dali sa dobre vymixovať
Korpus získame vymixovaním týchto dvoch ingrediencií. Nakoniec ho pekne vtlačíme na dno tortovej formy.
na krém si pripravte:
500g čerstvého zrelého manga 70g sušeného manga, namočeného na 30min. vo vode 250ml panenského kokosového oleja
Všetky prísady spolu rozmixujte a máte krém hotový. Naneste ho na korpus, ktorý už máte pripravený v tortovej forme. Na záver dozdobte bobulovým ovocím podľa chuti.